Smakelijk 2016, voor iedereen die van lekker eten houdt. Een heel nieuw jaar staat klaar, om weer allerlei gerechtjes te bereiden. Ook komend jaar ben ik zeker van plan om weer diverse recepten uit te proberen, iets aan te passen en hiervoor op zoek te gaan naar mooie grondstoffen. Daar kan ik echt van genieten. Misschien kan ik ook voor anderen iets lekkers maken en ze laten genieten van heerlijke smaken. Vind ik altijd een leuke uitdaging.
Afgelopen feestdagen waren voor mij een mooie gelegenheid om weer eens lekker in de keuken aan de gang te gaan. Vooral desserts waren een heerlijke uitdaging. Zo ben ik bezig geweest met frambozen en chocolade ijs, een hazelnoten parfait, een bosvruchten en een chocolade bavarois. In de chocolade bavarois had ik wat rood fruit verstopt. Verschillende vormen van het dessert kreeg ik door het laten stollen van het mengsel in siliconen vormen. Het was hieruit eenvoudig te lossen en het stond leuk op het bordje zo met verschillende smaken bij elkaar.