ELMADE, Patisserie en meer, Ambachtelijk van Oma.logo Elmade

Genieten, gewoon lekker genieten. Dat is wat ik wil bereiken. Even een rust momentje met iets heerlijks zoets.

Jarenlang verzorg ik als patissier bijna dagelijks, met passie en vooral veel liefde de lekkerste taarten en meer. Ik bereid alles zelf en werk het liefst met biologische producten, maar als dat niet lukt dan zijn de ingrediënten in ieder geval natuurlijk of van lokale afkomst en anders heb ik er goed over nagedacht.

Toen kwam Melk & Puur op mijn pad. Wat een buitenkans, echt een droom die uitkomt. De heerlijke bonbons worden gemaakt van de eerlijke Callebout chocolade. Dat betekent dat de cacaoboeren een eerlijke prijs voor hun product krijgen en daarnaast wordt er gezorgd dat er in de dorpen scholing, gezondheidszorg e.d. is.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om respect te hebben voor de producent. Ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van de producten, dat geldt ook voor de koffie en thee welke bij Melk & Puur verkrijgbaar is.

Ook probeer in de winkel zo min mogelijk afval te veroorzaken. Bij Melk & Puur geen suikerzakjes of kuipjes koffiemelk of een koekje in een plastische verpakking. Nee, u krijgt een suikerpotje op tafel, een kannetje koffiemelk en een heerlijk (onverpakt) bonbonnetje.

Het zijn kleine dingen, maar als ik er even over nadenk is het ook een logisch vervolg over wie ik ben en waar ik voor sta. Als je iets lekkers wil, neem dan iets goeds.

Ik zal zeker mijn best doen dat het een verantwoorde keuze is bij Melk & Puur, het lekkere winkeltje van ELMADE.

 

Bedrijfs gegevens

KVK 66426979 BTW-nummer NL001182669B56 Openingstijden & informatie

Winkel

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 17:00

Zondag en Maandag : GESLOTEN