Ik noem het maar een Paarden Taart, geen staart maar taart. Ik wil altijd proberen om de themataarten zo persoonlijk mogelijk te maken. Dan is de taart ook natuurlijk uniek. Deze taart bestaat uit twee lagen, de bovenste laag is wat kleiner en was een soort paardenstal waar twee paarden naar buiten gluren. De grote taart is het weiland waarin de stal staat en verder zijn er wat bloemen, hooi en hoefijzers her en der verspreidt over het weiland. Een schop is van chocolade en om het geheel staat netjes een hekje. Geheel volgens mijn stijl is deze taart vanzelfsprekend goed gevuld met o.a. botercrème en slagroom, lekker zoet maar wel met een fris accent wat extra is gebruikt, waaronder fijngesneden vers fruit. Vervolgens is het een kwestie van in elkaar zetten en opbouwen. Zo kwam deze speciale paarden taart tot stand.
Ik blijf het erg leuk vinden om zo diverse taarten te maken en telkens een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanzelfsprekend gebruik ik alleen zuivere producten.