Enige tijd geleden had ik een giechelende moeder aan de lijn, haar zoon werd 18 jaar en zij vond het een leuk idee om hem te verrassen met een decolleté taart. Die had ik nog niet eerder gemaakt, maar is natuurlijk wel een themataart bij uitstek. De decolleté taart heb ik “netjes” gehouden. Ik had wat botercrème gemaakt en daar iets gesmolten pure chocolade doorheen gedaan. Op deze manier leek het een huidskleur, dit kan in diverse tinten. Er was gemeld; marsepein was niet echt een favoriet, om die reden heb ik voor een deel van de decoratie de botercrème gebruikt. Verder is de taart dubbel gevuld, met (zelfgemaakte) jam, banketbakkersroom en slagroom en daar doorheen kleine stukjes fruit. Vervolgens de taart bekleden met de marsepein en af gewerkt met een vetertje, de naam met leeftijd en een klein kusje. Hij is leuk geworden al zeg ik het zelf.
Decolleté taart
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Facebook
- Klik om te delen op X (Wordt in een nieuw venster geopend)X
- Klik om te delen op Threads (Wordt in een nieuw venster geopend)Threads
- Klik om te delen op Bluesky (Wordt in een nieuw venster geopend)Bluesky
- Klik om te delen op Mail (Wordt in een nieuw venster geopend)Mail
- Delen met ingebouwde toolsDelenGekopieerd naar klembord
- Klik om te delen op Afdrukken (Wordt in een nieuw venster geopend)Afdrukken