Bij Melk&Puur kunt u natuurlijk terecht voor de overheerlijke La Bohème bonbons en voor eigengemaakt gebak (aanbod varieert), lekkere koffie (Koffie van Fred) en mooie thee (Eversdal). Daarnaast kunt u terecht voor de zelfgemaakte jams en chutney’s, vijgenpuree, heerlijke advocaat van de Eekhoeve en de Pineut likeuren. Loop gerust binnen om eens rond te kijken.

Koffie & Thee

Koffie € 2,20

Espresso € 2,20

Cappuccino € 2,70

Latte Macchiato € 2,70

Chocolademelk

Warme Chocolademelk € 2,70

Baby-Cino € 0,50

Fris

Bio Sappen € 2,50

Frisdrank € 2,50

IJsthee (eigengemaakt) € 2,50

Karaf kraan water € 0,50

Lekkers

Punt taart € 3,25
Vlaatje € 2,65
Koek € 1,75

Slagroom € 0,30

Bonbonplankje
4 Melk & Puur bonbons p.p € 4,50
6 Melk & Puur bonbons p.p € 6,74


Thee

Bij Melk&Puur kun je ook genieten van een lekker vers gemaakte kopje thee van Eversdal. Wij serveren de smaken Earl Grey Imperiale, Rooibos Endless, Ginger-Lemon  en Romeo & Julia.

Earl Grey Imperiale

Klassieke zwarte thee uit India met Bergamotolie en een twist van limoen.

Dit is geen standaard Earl Grey, de kwaliteit is superieur, kun je zien door de kleine witte puntjes, dit is wat ze noemen ”a bud and two leaves” knop met de eerste twee bladen. Aan de bergamotolie is lemon toegevoegd waardoor het een heerlijke citrus geur en smaak heeft. Als ze vragen naar Lady Grey, komt deze in de buurt. Lady Grey heeft ook nog Sinaasappel, dat heeft deze niet. Dit is een thee die iedereen wel lust en ook mensen die een ‘gewone’ thee vragen zullen bekoren.

Rooibos Endless

Zuid Afrikaanse Rooibos, appel, rozijnen, bessen bladeren, rozenblaadjes, koriander en aroma. Delicate zachte fruitige mix met lichte citrus smaak, voor iedereen geschikt, deze kun je de hele dag drinken; Cafeïnevrij.

Ginger-Lemon

Frisse gemberthee met citroengras en sinaasappel. Cafeïnevrij.

Gember is een prachtig middel tegen ontstekingen, bekend om zijn positieve eigenschappen op de maag/darm werking. Smaak: fris en kruidig.

Romeo & Julia.

Romantische mix van groene theeën uit China en Japan met rode rozenblaadjes, gedroogde aardbeien en papaya, delicaat, subtiel zoet en bedwelmend lekker.