Per 1 maart 2019 is Melk & Puur overgenomen. Mijn naam is Elma de Jong, ik woon al bijna 35 jaar in Westervoort. Samen met Tjeerd, mijn man, hebben we drie kinderen, twee dochters en een zoon en twee mooie kleindochters. 

Het overnemen van Melk & Puur is een droom die uitkomt. Het kwam op mijn pad en soms moeten dingen gaan zoals ze gaan.

De mooie bonbons blijven natuurlijk en het winkeltje zal niet veel veranderen. Wat ik wel ga toevoegen is huisgemaakte taarten voor bij de koffie of thee. Ik ben banketbakker van beroep en ga er voor zorgen dat er dagelijks te genieten is van een lekker kopje koffie of thee, met natuurlijk een lekker stukje taart. Misschien zin in een bonbon, dat kan ook.

Als kennismaking is het mogelijk om te sparen voor een gratis kopje koffie / thee met een bonbon. Volle kaart, dat geeft recht op kopje koffie / thee met een bonbon, maar doorsparen kan natuurlijk ook, bij inlevering van twee volle kaarten krijgt u een lekkere taartpunt bij de koffie of thee. 

Bij Melk & Puur kunt u de heerlijke bonbons vinden van onder andere La Boheme. De werkelijk voortreffelijke advocaat van de Eekhoeve. Mijn eigen gemaakte jams en chutney’s.

Natuurlijk zal het aanbod variëren en inspelen op de tijd van het jaar.


Voor de mooiste cadeau’s!

Bij Melk & Puur kunt u terecht voor mooie cadeaus.  Een luxe samengestelde doos bonbons of een samengesteld pakket. In overleg kan ik dat helemaal naar uw wens maken. Ik maak er graag een mooi cadeautje van.Een heerlijk kopje koffie of thee

Dankzij de zitjes kunt u even komen genieten van een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk krijgt u daar een bonbonnetje bij. Maar u kunt ook kiezen voor een puntje taart.

Weet u nog niet wat u moet kiezen? Ik help u graag bij het maken van een keuze.